Ytterligare lite stadsvandring och lunch i form av räkmacka (egen recension) på Esplanaden. Och sedan båten hem med champagne och fantastisk middag på Bon Vivant på båten:
Svampbrülé med balsamvinäger & gräslök
Halstrad sik med primörer, dessing av gotländsk ramslök
Dryck: Ninth Island Sauvignon Blanc
Krämig linguinepasta med murklor, sparris & pecorino
Dryck: Pipers Brook Estate Riesling
Tryffelbrässerat pärlhönsbröst, stuvad vårlök, gotlandssparris & ankleversky
Dryck: Pipers Brook Pinot Noir
Tre ostar
Espressomousse med chokladganache & karamelliserad citron
Dryck: Pacific Rim Framboise
Espresso & Calvados
Därefter - åter till vardagen.
2 kommentarer:
Vardag???Du har ju en trevlig helg att se fram emot
Gaaaaahhhhh.....menyn...suck :)
Skicka en kommentar