Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

onsdag 12 juni 2019

Märkliga skivomslag 713

Ännu ett skivomslag som Herr Dryck har funnit. Hans kommentar:

"Minns ni när man var på kalas som liten och det äntligen, äntligen vankades fiskdamm? Eller ännu bättre, att man fick gå hem och ta med sig sin godispåse? Gratis godis, fastän det inte var lördag, var the shit. När det nappade i andra änden av av att någon ymnigt svettande pappa på bristningsgränsen låg bakom draperier och ryckte i fiskelinan, när man äntligen fick påsen i handen och kände dess påtagliga vikt.

- Damn, det är ju mycket godis i påsen, den är ju tung!

Så kom besvikelsen.

Möjligen det värsta sveket mot den unga generationen, en tyngre synd än folklögnerna om Jultomten och skrämselhistorierna om den beryktade kramp som infinner sig om man inte låter sina föräldrar dricka kaffe i minst en timme efter maten innan man sliter dem från bordet för att få bada.

Det låg en FRUKT i påsen. En clementin, eller i värsta fall, ett jävla äpple! Tillsammans med ett litet paket Sunmaid-russin, för att ytterligare dryga ut vikten, återstod en mikroskopisk liten mängd godis. Det var som att riva av omslagspappret från ett Playstation 3 på julafton, för att därefter upptäcka att kartongen var full av nerskitna kalsonger och sedan länge döda sjöfåglar.

Här på bilden begår Kran-Elve just detta brott, ett brott som aldrig får glömmas.

Kran-Elve är för övrigt ett utmärkt kraftuttryck att utropa när grövre termer inte lämpar sig."

Källor: DiFonzo: The Worst Album Covers of the World 1 & 2 & Seriously Bad Album Covers - Boström, Kristenson, af Trampe: Sveriges Sämsta Skivomslag - Cover story, Volume One & Two - Album Covers from the Vinyl Junkyard - Herr Dryck: Katastrofala skivomslag

Inga kommentarer: