Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

måndag 17 november 2008

Att man aldrig lär sig

Fotbollsintresserad som jag är bänkade jag mig framför TV'n för att se årets fotbollsgala. Men det var ju TV4 som sände och de har ju aldrig lyckats med en gala av något slag. Uselt. Taskiga progamledare, playbackmusik (endast 2 sångnummer), mycket reklam, taffliga vitsar, barnsliga inslag, fåniga intervjufrågor, dåligt ljud och bristande respekt för idrottsmännen och idrottskvinnorna. Att man aldrig lär sig att hoppa över deras sändningar.

Vem hade skrivit manusen till programledarna? Maken till dåliga skämt får man leta efter. Och varför hade de Arne Hegerfors med burkljud som speakerröst? Och varför delar de ut hälften av alla priser innan galan har börjat på TV, så att man redan vet vem som vunnit när man börjar titta? Så många priser är det inte.
Det bästa var ändå att min favoritspelare Frida Östberg fick diamantbollen. Hon som nu har spelat sin sista match. Jag kommer att sakna henne i landslaget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Själv vägrade jag Fotbollsgalan just pga TV4. Sportradion berättade om ALLA priser.....