Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

söndag 15 maj 2011

Deckarmingel

Häromdagen var det stort deckarmingel på Pontus by the Sea i Stockholm. Nästan hälften av Sveriges deckarförfattare hade samlats för att ta en drink, snacka om ditten och datten, men framförallt för att bara umgås.

Initiativtagare och mingelgeneral var författaren Varg Gyllander och han hade lyckats med att få ihop c:a 30 av landets främsta deckaress. Strålande!!! För även om de alla har mycket gemensamt, de är en del av det svenska deckarundret, så är det mer sällan de träffas så många samtidigt. Bokmässan i Göteborg i all ära, men där har alla så många uppdrag och åtaganden att det inte är möjligt att få till en sådan happening.

Jag ska givetvis inte avslöja hur snacket gick och vem som gjorde vad – detta är ingen sensations- och skvallerblogg. Men bloggens utsände reporter känner det som en stor ära att i lättsam form få umgås och samtala med alla dessa skickliga deckarvirtuoser. Att evenemanget avhölls fredagen den trettonde är i deckarsammanhang bara en bonus.


FESTLIGT - FOLKLIGT - FULLSATT

1 kommentar:

Emmas Bokhylla sa...

Ah, vad harligt det later, dar hade jag garna varit med och minglat, alskar deckare!