söndag 25 oktober 2009

Sjuk fotbollsmatch

Det har inte varit lätt att vara djurgårdare den här fotbollssäsongen. Och inte var det lättare igår. Vinst krävdes mot Örgryte för att gripa det sista halmstrået för att hänga kvar i allsvenskan. Och det började bra, Patrik Haginge gjorde 1-0 i första halvlek.

Men mellan 53:e och 62:a minuten i andra halvlek hände ALLT. Örgryte kvitterade, målskytten Haginge visades ut, Djurgårn fick straff, kroaten Milic från Split gjorde 2-1, Milic visades ut. Att göra mål renderade m a o utvisning så småningom.

Den sista halvtimmen blev en pina. Örgryte pressade oavbrutet och nio blåränder fick springa, springa, springa. Men de höll ut och hoppet lever än.