Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

tisdag 5 juni 2012

Releaseparty med Christer Ackerman

Som ni ser kan det kanske gå våldsamt till på releasepartyn numera. Bloggaren verkar vid första anblicken ha råkat rejält illa ut.

På trevliga Porslinsfabriken på Rörstrandsgatan i Stockholm bjöd igår Hoi Förlag och Christer Ackerman på releaseparty för hans nya bok B5. Det är inte bokdebut men ändå den första deckaren. ”Boken är en tempofylld, äventyrlig och hårdkokt kriminalroman med episka undertoner. Här får vi första gången bekanta oss med GSS-rotelns Douglas Porter, polisen som personifierar en blandning av film noir och öga för öga, tand för tand.”

B5 kommer naturligtvis att recenseras här under sommaren.
Men för att återgå till releasepartyt, så var det ett av de trevligaste, roligaste och mest underhållande jag varit på. För första gången fanns det dans på programmet, tre duktiga ungdomar underhöll. Naturligtvis intervjuades författaren, i detta fall av förläggaren Lars Rambe. Där var frikostigt med mat och dryck, och mot att man sköt prick med någon slags leksaksUFOgevär fick man också ta med sig en bok hem.
Och så våldsamt var det i själva verket inte. Allt ni ser på bild speglar kanske inte sanningen. Christer Ackerman hade en make-upartist på plats för att illustrera vad som eventuellt kan återfinnas i boken. Jag råkade ut för en ”knivskärning”, men en kvinna gick det sämre för – ”en nagelsax i ögat.”
PS. Hustrun blev lite förskräckt när jag uppenbarade mig hemma – med sminket kvar!!!

Inga kommentarer: