Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

torsdag 11 december 2008

Maria Möller - tusenkonstnär

Igår var jag med bror och syster på Maria Möller Show på Cirkus. Vilken tusenkonstnär. Till att börja med kan hon sjunga allt från opera till rockmusik. Och hon sjunger utan ansträngning. Hon skriksjunger bara när hon imiterar andra sångerskor, vilket hon gör ofta och fantastiskt bra. Hennes imitation av Carola fick mig att tappa luften, jag skrattade så att tårarna rann. Hon hann också med att förvandla sig till Eva Dahlgren, Cher, Tina Turner, Ulla Skoog, Stina Ekblad, Drottning Silvia, Carolina Gynning, Anette Kullenberg, Sverker Olofsson???, Regina Lund och Montserrat Caballet bl a.

Imitiationer och sångnummer blandades med ståuppkomik och dans på ett otroligt underhållande sätt vilket fick tre timmar att flyga sin kos utan man lade märke till det. Tyvärr går det inte att rekommendera denna show, eftersom det var absolut sista föreställningen. En middag på KB som uppvärmning gjorde inte saken sämre. Mjauu!! KB är häftigt med sin både gamla och nya konst på väggarna.

På det hela taget en helt förträfflig kväll som Herr Omar skulle ha uttryckt det.

Inga kommentarer: