Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

måndag 6 oktober 2014

Märkliga skivomslag 330

Herr Dryck har alltid något konstruktivt att säga om varje skivomslag:

"Ja var ska man börja? Med deras skära platåboots? De laxfärgade sidenskjortorna? Deras långa maskulina scarves? Deras klassiska uppställning (notera bjuda-upp-handen till vänster och ackordmoven till höger)? Annika Lantz nere till höger Deras stödaktion till förmån för Blinda Frisörers Riksförbund eller det faktum att de står i en stor tanthand?

De är inklippta, och då snackar vi inte photoshop utan med en sax hanterad av helt fel person. Denne någon har varit noga med att inte klippa bort någons hårsvall, utan istället sejfat ordentligt och lämnat en tydlig vit kant runt om var och en. Samma sak runt deras skor, bättre att lämna lite mån runt om än att råka klippa bort en klack. Sen skulle de klistra in hela det sköna gänget ovanpå en bild av en hand, så att de ser ut att stå där i och vara pyttesmå (sjukt bra idé), men då stämde det inte riktigt.

- Bilden på killarna var visst tagen uppifrån, det borde vi ha tänkt på, fasen också. Men nu har jag faktiskt klippt ut dem så noga, så vi kör på den bilden ändå.

Resultatet blev att deras bortre fötter hänger i luften utanför handen.

Om kunden ändå inte skulle vara övertygad om att detta är en kanonskiva skrev de på omslaget att TI AMO (På Svenska) finns med, det lär ju göra susen."

Källor: DiFonzo: The Worst Album Covers of the World 1 & 2 & Seriously Bad Album Covers - Boström, Kristenson, af Trampe: Sveriges Sämsta Skivomslag - Cover story, Volume One & Two - Album Covers from the Vinyl Junkyard - Herr Dryck: Katastrofala skivomslag

Inga kommentarer: