Om du vill lämna kommentar på ett inlägg - klicka på kommentar under inlägget. Skriv din kommentar. Markera namn/URL. Skriv ditt namn eller alias.

söndag 3 februari 2008

Dipa fyller 30

Vi har en indisk grannfamilj. Men det är bara mor i huset, Pushpa, som bor kvar, änka sedan många år. Hennes dotter Dipa bor i innerstan och har just fyllt 30 år. Vi var där hela familjen i går och gratulerade.
Hade ingen kamera med mig, så det får bli en barnbild på Dipa från Pushpas samlingar.

Många gäster, många skratt, mycket god indisk mat (och lite mexikansk???), hemgjorda smarriga tårtor, mycket gästfritt (varför heter det så förresten?), mycket trevligt - ja kort sagt - så här borde alla födelsedagskalas vara. Släkt och vänner samlade, och alla på gott humör. Och sorger har vi inga, våra glada visor klinga.

Indier är ett vackert folkslag, världens vackraste om man frågar mig. Både kvinnor och män ser i allmänhet väldigt bra ut. Så gårdagskvällen var även fylld av skönhet. Men skönhet sitter ju bara på ytan, men hos Dipa fanns kombinationen skönhet och hjärta. Oslagbart!!! Och trots snöstorm åkte vi hem med tunnelbanan med en känsla av välbehag.

Inga kommentarer: